Статті

Друк

Десята нарада партнерів Альянсу USETI

Posted in Новини

DSC 591218 грудня у Київському національному університеті імені Тараса Шевченка Альянс програми сприяння зовнішньому тестуванню в Україні USETI провів X розширену нараду партнерів Альянсу, на якій були присутні директор Центру моніторингу якості освіти НПУ імені М.П. Драгоманова доктор педагогічних наук, професор В.П. Сергієнко та співробітник Центру О.Л. Макаренко.

 

Зі вступним словом виступили перший заступник міністра освіти і науки, молоді та спорту України Євген Суліма, директор Альянсу Ярема Бачинський,DSC 5913

директор УЦОЯО Ірина Зайцева, проректор з науково-педагогічної роботи Володимир Бугров. На нараді були обговорені питання розвитку і застосування тестових технологій оцінювання в Україні протягом 2007-2012 років (доповідач: Сергій Раков),DSC 5941 роль незалежного оцінювання для моніторингу якості освіти (доповідач: Володимир Ковтунець) та розвитку технологій та правового забезпечення незалежного оцінювання (Вадим Карандій).У обговоренні питань взяли участь перший заступник міністра освіти і науки, молоді та спорту України Євген Суліма, представники УЦОЯО та провідних вищих навчальних закладів України.