Статті

Друк

Відкрите засідання НМР Інституту педагогіки та психології

Автор: Микитенко Павло. Posted in Новини

IMG 776813 лютого 2013 р. в Інституті педагогічки та психології відбулося відкрите засідання Науково-методичної ради інституту. На засіданні були присутні директор Центру моніторингу якості освіти В.П. Сергієнко та співробітники Центру О.Л. Макаренко і П.В. Микитенко. На засідання розглядалися такі важливі питання: науково-методична діяльність мовних кафедр Інституту педагогіки та психології з формування мовних компетентностей студентів спеціальності «Початкова освіта» (доповідали проф. Махінов В.М., Попова Л.М.)
IMG 7770забезпечення якості підготовки дипломних і магістерських робіт студентами спеціальностей ІПП (доповідали проф. Шапошнікова І.М., доц. Севастюк М.С., доц. Лапченко І.О.)IMG 7780.

IMG 7782

Також мова йшла про проведення Всеукраїнської науково-практичної конференції «сучасні технології реалізації освітньо-професійної програми підготовки фахівців з початкової освіти», Міжнародного науково-методичного семінару «оцінювання професійної компетентності випускників педагогічних ВНЗ», І Всеукраїнської науково-практичної конференції «Педагогічні читання молодих вчених» студентів і молодих науковців.